Гласувай за снимката на Nevena Hristova

bike

Категория Фотографии | Месец Януари

Участва със снимка

Няколко думи за автора и за снимката


Караш ли колело?

Грабвам колелото и хващам гората при всяка удобна възможност!


Коя е твоята по-голяма страст – фотографията или колоезденето?

Първо ме плени фотографията, много скоро след нея се появи колоезденето. След неравна битка между двете колоезденето успя да надделее по простата причина, че за мен е в пъти по-приятно да съм навън сред природата (с колелото), отколкото вкъщи пред монитора (със снимките). Въпреки това, непрестанно водя вътрешна борба със себе си дали да взема само колелото или и фотоапарата, когато тръгна нанякъде. В крайна сметка почти няма случаи, в които раницата ми да бъде лека... Защото... не мога да се лиша от удоволствието да заснема местата, до които съм имала щастието да стигна с колело.


Защо реши да участваш в конкурса?

Първоначално бях решила да не участвам, защото не обичам конкурси, изискващи събиране на гласове. Но в последния ден за участие, случайно срещнах Теодоси Бялков (основателят на "Открий колелото") на състезанието "Зелен маратон", на което се включих като доброволец-фотограф. След като ми разказа от първа ръка каква е идеята на инициативата, реших, че трябва да опитам.

Как разбра за конкурса?

За конкурса разбрах от сестрата на приятеля ми - Милена Милчева, която ми изпрати статия в Moreto.net.

Разкажи ни историята на снимката, с която спечели:

Снимката за месец януари е направена на Шуменското плато по време на едно от изключително забавните карания на "Запалените начинаещи", които организираше Frank Zappa (Милен Димитров) преди години. Снимката за месец декември пък е заснета по време на едно любимо мое събитие "Коледа на колела", което набра популярност през последните години. За незапознатите: украсяваме колелетата като коледни елхи, обличаме се с коледни костюми, кой от кой по атрактивни и правим обиколка из града, за да повдигнем духа на хората за празниците. На тази снимка е Николай Илиев (Локомотива), заедно с двете си дъщерички и невероятното колело - тандем, с което кара дори в гората!


Ще участваш ли в конкурса ни и догодина?

Вече започвам да събирам снимки!До момента гласували за това изображение: 146 Гласувай за снимката на Nevena Hristova в категория Фотографии месец Януари Гласуването продължава до 31.10.2021г. в 23:59ч.