Гласувай за снимката на Lia Kasabova

bike

Категория Фотографии | Месец Март

Участва със снимка

Няколко думи за автора и за снимката

Лиа Касабова месец март 2022Караш ли колело?

За жалост, вече не карам колело. Претърпях тежък инцидент преди години, след лошо падане и тогава си продадох колелото.

Последно време събирам смелост да започна отново, или поне да опитам, колкото да преодолея настоящия си страх.


Какво обичаш да правиш повече ? Да караш колело или да рисуваш ?

По втория въпрос- смятам, че ще ви изненадам, но истинската ми страст е рисуването- картината от снимката е моя и аз съм модела. Аз лично предпочитам изкуството, в това число и фотографията. Последните няколко години работя с различни фотографи като модел и това беше един от последните ни проекти.


Защо реши да участваш в конкурса?

В конкурса реших да участвам, защото прецених, че инициативата е повече от прекрасна и е нещо, което трябва да се популяризира, особено сред по-младите хора и предвид сегашната ситуация в страната, когато те масово са се обездвижили. По стечения на обстоятелствата, непосредствено преди да разберем за конкурса бяхме направили фотосесия с картина, на която бях нарисувала колело и заедно с фотографа, с когото измислихме кадъра, решихме, че ще е страхотна идея да се включим.


Как разбра за конкурса?

За конкурса разбра именно Николай Колев (гореспоменатия фотограф) и ме попита дали съм съгласна да се участваме. Обсъдихме го и заедно избрахме снимка, подходяща за обработка в необходимите параметри. След като я обработихме я изпратихме за участие в конкурса, буквално в последния момент. Преценихме, че е най-добре да я качим за месец март, тъй като през този месец е и Първа пролет, а нашата снимка беше изключително цветна и жизнерадостна. Лично според мен, носи положителна енергия и точно така аз разбирам март месец, като едно нежно ново начало.


Разкажи ни историята на снимката, с която спечели:

Всичко беше една щастлива случайност, която сега ще краси страниците на месец март. Но нима всичко хубаво в живота не се случва точно по случайност?


Ще участваш ли в конкурса ни и догодина ?

С най-голямо удоволствие бих участвала и догодина, но вероятно ще е с картина, тъй като това би ангажирало само мен самата, пък и ще се радвам да преборя сили с участниците и в другите категории. Това би било едно истинско предизвикателство, което ще приема с огромно удовлетворение.

До момента гласували за това изображение: 147 Гласувай за снимката на Lia Kasabova в категория Фотографии месец Март Гласуването продължава до 31.10.2021г. в 23:59ч.