Гласувай за снимката на Светлана Попова

bike

Категория Картини | Месец Януари

Участва със снимка

Няколко думи за автора и за картината

Светлана Попова месец януари 2022Здравейте, аз съм Светлана, автор на част от избраните творби :)

Много обичам да карам колело, но за жалост ми се случва по-рядко, отколкото ми се иска, поради простата причина, че нямам място, където да го съхранявам у дома. Но, когато съм извън града карам с удоволствие и за щастие съм благословена да имам възможност да осъществявам това на място, на което в пълно с невероятни пейзажи от ниви с маслодайни рози и лавандула, което превръща цялото изживяване в нещо много успокояващо и приятно.

Не бих могла да определя дали обичам повече да рисувам или да карам колело. Двете могат да бъдат взаимно допълващи се. Споменатите картини по-горе могат да бъдат база за вдъхновение за творене, а в същото време колоезденето може да е и средство за разведряване на ума, когато вече си се изчерпал и имаш нужда от нещо различно от рисуването :)

Реших да се включа в конкурса, защото много харесах инициативата и мисля, че идеята е чудесна.

За самия конкурс разбрах, защото ми беше препоръчан, като възможност да подпомогна инициативата, а в същото време да правя нещо, което обичам.

С удоволствие бих участвала и догодина с нова творба, за да може “Открий колелото” да успее да се развие и предложи своите възможности на повече хора. Защото карането на колело е здраве, а здравето е най-хубаво нещо, което човек би могъл да си пожелае! 

До момента гласували за това изображение: 123 Гласувай за снимката на Светлана Попова в категория Картини месец Януари Гласуването продължава до 31.10.2021г. в 23:59ч.